cookie-og-privatlivspolitik
Årets mandelgave præsenteres af holdet på Det Gamle Trykkeri.
Årets mandelgave præsenteres af holdet på Det Gamle Trykkeri.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

Årets mandelgave er færdigtrykt

Årets bog fra Det Gamle Trykkeri fortæller om det gamle handelsliv i Nakskov.
07. december 2018 kl. 12:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er for 20. år i træk, at Det Gamle Trykkeri præsenterer Årets Mandelgave i form af en bogudgivelse lavet efter de gode, gamle håndværksmetoder inden for trykkefaget.

Mandelgavebogen hedder i år "Købmænd og købmandsgårde i Nakskov", og historierne strækker sig fra 1700-tallets handel til de sidste store købmandsgårde. Et helt afsnit er sat af til at fortælle om købmandsfamilien Theisen og deres gård.

Teksterne er forfattet af Henning Bech Johansen og John Madsen - suppleret med mange fine og informative illustrationer. Ellen Rasmussen har stået for ombrydningen.

- Det har indtil videre ikke været et problem at finde på emner til årets mandelgavebog.Og det bliver det heller ikke til næste år. Her har vi indtil flere emner, vi skal vælge imellem, fortæller Jørgen G. Sørensen fra bladudvalget.


Sællerter

Nogle af Det Gamle Trykkeris udgivelser har været veritable bestsellere. Det gælder eksemspelvis bøgerne om navne, kælenavne og øgenavne rundt om i Nakskov.

Årets mandelgave koster 50 kroner og kan købes i Det Gamle Trykkeri, på Nakskov Turistbureau og på Lokalhistorisk Arkiv.

Desuden kan bogen købes i julebyen i den sidste weekend før jul.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce