cookie-og-privatlivspolitik
Halinspektør Morten Ahlefeldt Hansen og Henning Ebbe, formand for Nakskov Håndboldklub, inviterer til "Påskens største halbal".
Halinspektør Morten Ahlefeldt Hansen og Henning Ebbe, formand for Nakskov Håndboldklub, inviterer til "Påskens største halbal".
Foto: Privat

Extra Posten

Årets påskebal i Nakskov

Påskelørdag, 11. april, er det igen tid til påskens største halbal - med påskebuffet.
31. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Påskelørdag, 11. april 2020, er der igen påskebal i Nakskov Idrætscenter, og for 6. gang er det Nakskov Håndboldklub og Nakskov Idrætscenter, der i samarbejde er værter for påskens største halbal.

Efter et par års pause vender spisningen igen tilbage på programmet ved årets påskebal, og fra klokken 18.30 til 21.30 vil det være muligt at nyde en lækker påskebuffet i Nakskov Idrætscenters café. Prisen på 375 kroner inkluderer fri bar under spisningen af øl, vin, vand og cider. Entrebilletten til påskeballet, der begynder klokken 22, er ligeledes inkluderet. Der er et begrænset antal billetter til spisningen.

Under spisningen spiller Danni Syhler.

Påskens største halbal åbner så dørene kokken 22, hvor DJ Anders Brønholt - også kendt fra Radio Sydhavsøerne - spiller non-stop frem til den lyse påskemorgen klokken 04.

Prisen uden spisning til påskeballet er 85,kroner, hvis man køber billetten inden 1. april. Derefter er prisen 110 kroner. Billetterne kan også købes på dagen fra klokken 22 til 110 kroner. Garderoben er inkluderet i prisen.

Annonce

Billetter til såvel spisning som indgang kan købes fra 1. februar 2020 i Bladhuset i Nygade i Nakskov og i Nakskov Idrætscenter.  KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE