cookie-og-privatlivspolitik
Peter Viskinde har udvalgt sangene til kirkekoncerten med særlig omhu.
Peter Viskinde har udvalgt sangene til kirkekoncerten med særlig omhu.
Foto: Presse/Toke Hage

Extra Posten

Advent med Viskinde

Første søndag i advent kommer der både herrekor og rockmusiker i Utterslev kirke.
18. november 2019 kl. 18:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Første søndag i advent synger Herrekoret til gudstjeneste i Vindeby Kirke klokken 15.

Når gudstjenesten er færdig går turen til forsamlingshuset, hvor der bydes på kaffe, boller og lagkage.

Og adventsfejringen fortsætter klokken 19 i Utterslev Kirke. Her kommer Peter Viskinde, kendt fra Big Fat Snake, og giver en koncert.

Han har tidligere spillet koncert i kirker og har udvalgt sangene til disse koncerter med særlig omhu.

Peter Viskinde har om sangene til kirkekoncerterne udtryk: "De af mine sange der har vist sig mest langtidsholdbare/robuste/bedste? - er dem, der har skrevet sig selv. Jeg har godt nok ført pennen og fingrene på klaverets tastatur og således været bindeled mellem sangen, som har svævet i vinden, og den virkelighed jeg har plante den i, ved at huske den og derefter indspillet den i et studie. De spirituelle oplevelser jeg har haft har således altid været når jeg blevet ført til dem - måske med en engel som guide. Mit bedste bud på at sige tak for tilliden, er således at bringe tonerne tilbage til det rum der i det daglige er samlingspunkt for religiøs tænkning, oplevelse og debat."

Entré til koncerten med Peter Viskinde betales i døren.

Walk and talk - næste gang vi går tur sammen er 14. november klokken 10.30. Her mødes vi ved Urneborglejren, Maglehøjvej 59 i Horslunde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her