cookie-og-privatlivspolitik
Tirsdag 7. august er Nakskov Cykle Club arrangør af Diplomkørsel - en enkeltstart på 30 kilometer for motionister.
Tirsdag 7. august er Nakskov Cykle Club arrangør af Diplomkørsel - en enkeltstart på 30 kilometer for motionister.
Foto: privat

Extra Posten

Afprøv din kondi på cykel

Hvor hurtigt kan du cykle? Kom og prøv dig selv af på en 30 kilometers rute med enkeltstart.
31. juli 2018 kl. 11:41 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Tirsdag 7. august står Nakskov Cykle Club som arrangør af Diplomkørsel - en enkeltstart på 30 kilometer for motionister.

Enkeltstarten, der er et landsdækkende arrangement, er også diplomkørsel til Danmarksdiplom, hvilket vil sige, at rytterne kan erhverve et guld-, sølv- eller bronzediplom afhængig af, hvor hurtigt de har kørt enkeltstarten. Køretiderne er alders- og kønsbestemt. Se www.nakskov-cc.dk

Løbet har start og mål i Vester Karleby ved krydset Nakskovvej og Mejerivej, ca. 4 km nord for Nakskov. Ruten er på Nakskovvej og Bandholmvej mellem Vester Karleby og Birket, hvor der er vendepunktt.

Der er tilmelding på dagen mellem klokken 17 og 17.45. Første start er klokken 18. Rytterne bliver sendt af sted med ét minuts mellemrum i den rækkefølge, de er tilmeldt. Det er gratis at deltage. Der er ikke mulighed for at tilbyde omklædnings- og badefaciliteter, så deltagerne må tage en skiftetrøje med.

Det er en god ide at komme i god tid, så man kan nå at varme godt op. Vil man virkelig prøve sin form af og få en god køretid på enkeltstarten, kræver det en grundig opvarmning.

Rytterne SKAL køre med cykelhjelm. Tristyr og styrbøjle er tilladt. En nedre aldersgrænse betyder, at man skal være fyldt eller fylde 15 år i år for at deltage.

Mere info på www.nakskov-cc.dk eller på tlf. 24 60 33 35.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce