cookie-og-privatlivspolitik
Pink balloner i gadebilledet signalerer, at det er Lyserød Lørdag, den årlige kampagne mod brystkræft.
Pink balloner i gadebilledet signalerer, at det er Lyserød Lørdag, den årlige kampagne mod brystkræft.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Extra Posten

Aftenåbent og Lyserød Lørdag

Nakskov tyvstarter med at støtte brysterne allerede fredag med aftenåbent.
02. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Fredag aften, 4. oktober, holder Nakskovs butikker længe åbent og bruger denne oktoberaften til at varme op til næste dag, lørdag 5. oktober, som er Lyserød Lørdag, hvor alle opfordres til at støtte brysterne - altså yde en indsats mod den grusomme sygdom brystkræft, som rammer mere end hver 10. kvinde i Danmark.

I Nakskov sætter butikkerne papirslanterne med lys i ud foran vinduerne, hvor en del også vil være pyntet op med lyserøde balloner som tegn på, at man støtter brysterne. Det er 12. år, at frivillige og erhvervslivet rundt i hele landet samler penge ind til brystkræftsagen.


Tænd selv en lanterne

Kræftens Bekæmpelses lokalforening vil sælge lanterner under aftenåbent. Støt sagen og køb en lanterne. Nakskov Handel & Erhverv opfordrer alle til at stille deres tændte lanterner på Nytorv rundt om statuen af moderen med sit lille barn. Caritas hedder statuen. Det betyder næstekærlighed, og intet navn kunne vel passe bedre til et lyshav i den gode sags tjeneste.


Gode tilbud

Butikkerne vil have masser af gode tilbud i anledning af aftenåbent, som varer helt til klokken 21.

Ved Klokkentårnet vil det lokale band Lost Highway spille fra klokken 18.30 til 20.30. Nakskov Handel & Erhverv vil sørge for, at der er stillet borde og stole frem, så folk kan sidde og nyde musikken - eventuelt med en øl eller sodavand til.

Dagen efter, på selve Lyserød Lørdag, fortsætter butikkerne med at have masser af gode tilbud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her