cookie-og-privatlivspolitik
Hoppeborgen var et hit under Børnenes dag i Dannemare sidste år. Der vil også være hoppeborg på pladsen foran kirken i år.

2

Billeder

Hoppeborgen var et hit under Børnenes dag i Dannemare sidste år. Der vil også være hoppeborg på pladsen foran kirken i år.
Foto: Jan Knudsen arkiv

Extra Posten

Albert Dyrlund til Dannemare

Børnenes Dag i Dannemare byder på en hel eftermiddag med gratis aktiviteter for alle børn.
25. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Lørdag 10. august klokken 11 går det løs med løjerne i parken ved kirken i Dannemare, når 11. udgave af Børnenes Dag begynder og varer ved til klokken 17.

Programmet er spækket med aktiviteter g underholdning, som rammer de små og også de lidt større børn.

Klokken lidt over 11 går Hr. Plys på scenen for at underholde med sine sjove klovnerier, og hen på eftermiddagen kan de unge se frem til at opleve Albert Dyrlund. Den unge You Tuber vil synge nogle af sine numre og efterfølgende stille op til selfie-fotografering.


Brag og dans

Lidt før middag vil scenen blive indtaget af dansere fra Helle's Dans & Motion, som forstår at underholde både børn og voksne med deres danseteknikker. Senere kommer der Kemi Show med folk fra Aarhus Universitet, kendt fra "Danmark har talent", som nok skal sørge for at præsentere nogle bragende overraskelser!


Vokseværk i parken

Alt er gratis - undtagen mad og drikke - på Børnenes Dag, der som nævnt er den 11. af slagsen. Arrangementet er vokset år for år, og sidste år var der omkring 3.000, som besøgte markedspladsen foran kirken i Dannemare.

Radio Sydhavsøerne rapporterer fra eftermidgagen, og det er i samarbejde med radioen, at Børnenes Dag får besøg af influenceren Albert Dyrlund.


Gratis oplevelser

Når der ikke sker noget på scenen, er der tid til at gå på opdagelse blandt alle de gratis aktiviteter på pladsen.

Her er hoppeborg og andre oppustelige dimser. Børnene kan eksempelvis muntre sig med "Gok i nøden", lasergame, hundeslide og virtual reality.

Der er også mulighed for at drøne rundt på segway's, når Lolland Ungdomsskole kommer forbi.

Lolland Falster Brandvæsen og de unge brandkadetter vil præsentere forskelligt udstyr, og mellem klokken 11 og 13 kan man få sig en tur rundt i byen i hestevogn.

I år er der også ustillere på pladsen, nemlig Larsen Cykler fra Maribo, GF Forsikring og Venneforeningen for Dannemare Skole.

Når sulten og tørsten melder sig, er det muligt at købe drikkevarer og pølser, parisertoast og slush-ice til yderst familievenlige priser.


Flere p-pladser

På grund af den stigende popularitet er p-området under Børnenes Dag udvidet og inkluderer i år græsmarken, som lokalt er kendt som "den gamle cirkusplads" bag Rønnebærparken og kirkegården.

Lolland Kommune støtter Børnenes Dag med 10.000 kroner, og det er igen i år Dagli'Brugsen, Dannemare og Omegns Landsbylaug og GSV, som har arrangeret det populære børnetrækplaster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her