cookie-og-privatlivspolitik
Faglig koordinator Lisa Schmidt-Hansen og sektorchef Lotte Christensen, Børn og Unge, nyder deres nye arbejdsplads i værftets gamle administrationsbygning.
Faglig koordinator Lisa Schmidt-Hansen og sektorchef Lotte Christensen, Børn og Unge, nyder deres nye arbejdsplads i værftets gamle administrationsbygning.
Foto: lr

Extra Posten

Arbejdsplads med udsigt

Lolland Kommunes Børn og Unge-sektor er flyttet ind i flot istandsatte lokaler i Nakskov med udsigt over både industri, købstad, fjord og havn.
19. november 2018 kl. 10:00

Annonce

En af Nakskovs mest statelige bygninger er netop grundigt blevet sat i stand og siden september befolket af både klienter og medarbejdere i kommunens Børn- og Unge-sektor.

Forleden var der så reception for personalet i de omkring 3.000 m2 store lokaler, som de fremover skal arbejde i.

Glæden var mærkbar blandt de omkring 60 medarbejderer i Børn og Unge-sektoren, som siden september har haft arbejdsplads i "Den hvide Svane", som Nakskov Skibsværfts tidligere hovedkarter kærligt kaldes.

Og man forstår det.

Sektoren har siden kommunesammenlægningen i 2007 haft en omflakkende tilværelse med adskillige adresser i lokaliteter, hvor både fugt og dårlig beliggenhed har præget hverdagen.

Men nu er sektoren godt placeret.

Istandsættelsen har kostet omkring 20 millioner og er forgået med respekt for bygningens historie. Eksempelvis er konferencelokaler og forskellige kontorer blevet udstyret med lokale navne som Enehøje, Slotø, Lolland...

Foreløbig er stuen og 1. sal sat i stand og taget i brug. Øverste etage står stadig tom og afventer afklaring.

Udendørs har bygningen også fået en overhaling, så de sidste mange år som "grim ælling" nu er historie. Ovre fra bysiden kan bygningen nu igen betragtes som en smuk og hvid svane i Nakskov Havn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce