cookie-og-privatlivspolitik

Extra Posten

Arkitekturprisen 2018

Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kroner og en "æresplade" til ophængning på byggeriet.
12. juli 2018 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kroner og en "æresplade" til ophængning på byggeriet.

- Med Arkitekturprisen ønsker vi at åbne vores egne og omverdenens øjne for alle de smukke og godt udførte byggerier, vi har her i kommunen. Forhåbentlig er der mange, som har lyst til at hjælpe med det ved at sende os de bedste eksempler. I år har vi udvidet prisuddelingen med en ny kategori, så der også er mulighed for at fremhæve haveanlæg og grønne fællesområder, fortæller formand for bedømmelsesudvalget og medlem af Teknisk Udvalg Ole Marqweis.

Alle kan indstille til Arkitekturprisen 2018. Forslaget kan være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Forslag og billeder skal sendes via en elektronisk formular på www.lolland.dk/arkitekturpris og være udvalget i hænde senest 19. august 2018.

Kategorierne er nye bygninger, både erhverv og privat. Om- og tilbygninger på eksisterende bygninger. Restaurering af bevaringsværdige og fredede bygninger samt øvrige, eksempelvis haveanlæg, grønne fællesområder mv.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce