cookie-og-privatlivspolitik
Poloshirt var aldrig gået som arbejdstøj for en butiksansat, da Arno Sander begyndte som elev i herretøjsbranchen i 1974.
Foto: Privatfoto

Extra Posten

Arno forlader tøjbranchen

Byens førende herretøjsekspert går på pension.
28. august 2018 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

31. august er Arno Sanders sidste arbejdsdag bag disken hos Tøjeksperten i Nakskovs gågade.

Den 62-årige gentleman kan så kigge tilbage på en 44 år lang karriere i herretøjsbranchen - ja endda hos samme kæde og alle 44 år i Nakskov, dog ikke på samme adresse. Lidt forandring skulle der trods alt til!

Til gengæld har Arno oplevet den vældige forandring, der er sket inden for herremode og den måde, man agerer som butiksansat over for kunderne - ikke mindst i omgangstonen.

- Da jeg begyndte som elev i 1974, sagde man "De" og "Dem" til kunderne. I dag kan det lyde, som vi er tilbage i Matadors tidsalder - og sådan var det nok også lidt, fortæller Arno og fortsætter:

- Dresscoden var også noget anderledes dengang. Skjorte og slips var obligatorisk, og jakke havde man næsten altid på. Dengang ville jeg aldrig have troet, at jeg en dag skulle gå på arbejde i poloshirt og jeans, som jeg faktisk har på i dag.

Hvad Arno skal lave med al den fritid, han nu får, er endnu ikke helt på plads.

Det markeres naturligvis i forretningen, at byens førende tøjekspert nu går på pension. Faktisk er det 1. september nøjagtigt 44 år siden, at en 18-årig Arno begyndte som elev.

.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce