cookie-og-privatlivspolitik
Allan Larsen foran den nye afdeling med marineudstyr hos Greens Autodele ApS.
Allan Larsen foran den nye afdeling med marineudstyr hos Greens Autodele ApS.
Foto: Lr

Extra Posten

Bådudstyr hos Greens

Greens Autodele ApS på Marienlystvej i Nakskov fører nu også marinedele og -udstyr.
07. februar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Vi har jo kunderne til den slags varer lige inden for få hundrede meters afstand, slår Allan Larsen fast og peger hen mod hylderne, hvor det bugner med udstyr til større og mindre både: smøreolier, maling, remme, bundsmørelse og diverse tilbehør, for eksempel fendere, lanterner, hynder...i det hele taget et bredt maritimt udvalg.

- Der er en del kunder, som har efterspurgt marineudstyr. Eksempelvis folk, som har deres både liggende i de små havne herfra og ud til Hestehovedet, fortæller Allan Larsen, som har været ansvarlig for Greens Autodeles butiksafdeling siden marst 2018.


Mere på bedding

Tidligere har kunderne kunnet bestille maritime produkter hos Greens Autodele. Men nu er en del altså på lager, så man kan hente diverse reservedele, maling eller smørelse, når man er i gang med at klargøre eller reparere sit fartøj.

- Vi regner med, at den maritime afdeling skal udvides hen ad vejen, fortæller Allan Larsen og fortsætter:

- Det næste, vi skal have ind i sortimentet, bliver redningsveste og udstyr til dem.

Som en anden nyhed kan det oplyses, at Greens Autodele ApS nu også har udvidet deres lager af bremse- og styretøjsdele.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce