cookie-og-privatlivspolitik
Morgenbaderne Birgitte Johansen og Finn Larsen har flere gange kontaktet Park & Vej for at få udbedret mangler på badebroen ved Hestehovedet. Indtil videre uden held!
Morgenbaderne Birgitte Johansen og Finn Larsen har flere gange kontaktet Park & Vej for at få udbedret mangler på badebroen ved Hestehovedet. Indtil videre uden held!
Foto: lr

Extra Posten

Badebro - stadig med mangler

Badebroen ved Hestehovedet får nu de to nye trapper og den endelige finish, som har været lovet i lang tid - ja faktisk gennem flere år!
25. september 2018 kl. 12:23 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Der er godt nyt til brugerne af badebroen på Hestehovedet - ikke mindst til de 40-45 morgenbadere, som hver dag skal trækkes med de mangler, broen har lidt under, siden den var offer for brandstiftelse for to år siden.

- Vi er så trætte af, at broen ikke er blevet gjort færdig siden hærværket, sukker Birgitte Johansen på vegne af morgenbaderne.

Hun oplister manglerne: de to trapper yderst på broen, som skal spules ned og sikres, så små børn ikke kan dratte gennem huller i rækværket. Et rækværk, som er lavet af uhøvlede brædder, skal skiftes til en mere varig løsning - og så er der de to trapper midt på broen, som hele sommeren har stået og lignet noget, der er løgn. Den ene endda spærret af med advarsels-tape.

- Og vi ved jo, at der står to splinternye trapper hos Park & Vej, påpeger Birgitte Johansen.


Røde ører hos Park & Vej

- Jeg må indrømme, at de sidste ting på badebroen er blevet nedprioriteret, siger Kjeld Jensen, chef i Park & Vej. Han indrømmer, at projektet desværre er endt i syltekrukken, hvor det har ligget alt for længe - ja ganske unødigt længe,når man tænker på, at opgaven kan klares på ganske få dage.

- Men tingene er klar...og nu kan det godt være, at det lyder som en god historie, men faktisk er det planen, at vi får ordnet de sidste ting på badebroen, så snart det er lavvande, lovede Kjeld Hansen, da Extra Posten fangede ham på telefonen i sidste uge.

Så når disse linjer læses, har badebroen måske - langt om længe - fået sin længe tiltrængte finish!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce