cookie-og-privatlivspolitik
Stig Rossen sammen med Vennerne Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe.
Stig Rossen sammen med Vennerne Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe.
Foto: PR

Extra Posten

Bamse hyldes af Stig & Vennerne

Koncert 30. januar med Stig Rossen og venner i Nakskov teatersal.
16. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Det bliver en fantastisk aften den 30. januar, slår koncertarrangør Torsten "Guttermann" Christiansen fast og fortæller:

- Jeg sidder her og kigger mine gamle plader igennem med Bamses Venner, og numrene er bare blevet spillet igen og igen. De fleste melodier var gamle oversættelser fra udenlandske popsange. Det gjorde man dengang, sådan fordanskede man musikken, og jeg husker ikke mindst knappen på min forældres fjernsyn, som også hed Tænd og Sluk, griner "Guttermann" og fortsætter:

- Bamses Venner bandt os alle sammen, når vi dengang var til fest og tog dansepartneren under armen, dansede og skrålede med på det gamle afrikanske hit "THE LION SLEEP TONIGHT" eller rettere sagt VIMMERSVEJ. Du kan lave en Bamsetest til alle fester - spil et af deres gamle hits og dine gæster ved, hvad det er og er med på teksterne og ikke mindst stiger humøret til orkan styrke og pladen efter - bliver nærmeste kun opfattet som mellemlægspapir indtil næste bamse sang kommer ud af højtaleren.


Rossen synger Bamsenumre

I kølvandet på den store succes med Stig & Vennerne besluttede de tre medlemmer af Bamses Venner, som spillede sammen med Flemming "Bamse" Jørgensen op til hans alt for tidlige død i 2011, sig for at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene.

Det kan opleves til koncerten i Nakskov, hvor publikum får her en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner. Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemmings tekster fremstår endnu skarpere. Indimellem krydret med små historier og anekdoter.

Billetter til koncerten købes på Billetsalg.dk ellers hos Meny i Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her