cookie-og-privatlivspolitik
Det vindende hold.
Det vindende hold.
Foto: Privat

Extra Posten

Banerekord i Halsted

Med 64 slag satte den professionelle golfspiller rekord på Halsted Kloster Golfklubs bane.
24. august 2018 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Med 64 slag - otte slag under banens par - slog den professionelle golfspiller, Michael Jürgensen, Korsør, lørdag 11. august rekorden på Halsted Kloster Golfklubs bane og kunne tage hjem med en check på 12.600 kroner.

Michael Jïrgensen var inspirator for Jobselection, som han repræsenterede sammen med Torben E. Hansen, Rene Thauner og Bjarne Voigt Hansen, som med holdscoren 133 point vandt holdmatchen foran Lolland Kommunes administration.

Udover, at Michael Jürgensen med otte under par vandt Prorækken, vandt Jens Erichsen, Halsted Kloster Golfklub, A-rækken med fem under handicap, mens Bjarne Voigt Hansen, Halsted Kloster Golfklub ,vandt B-rækken med fire under handicap.

I lighed med tidligere år havde Peugeot sat en bil på højkant for den professionelle golfspiller, der kunne lave et hole-in-hole på hul 2. Ingen præsterede dog dette. Peugeot kunne derfor sætte bilen tilbage på lageret til næste års Pro-Am, som bliver 24. gang, firmaet stiller bilen på højkant.

Vindere af holdturneringen skal en tur til La Santa på Lanzarote, der havde sponseret gavekort på 5.000 kroner til hvert af de vindende holdmedlemmer. Amatøren Kim Clausen skal ligeledes til La Santa, fordi han kom tættest på hullet på hul 2.

Turneringen blev ledet af Lars Agergaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce