cookie-og-privatlivspolitik
Mon butiksejer Anders Brøndtved (tv) har opsnappet, hvad Katrine Hartmann fra Nakskov Handel & Erhverv har ønsket sig af julemanden her i hans værksted på gågaden? Hohoho...
Mon butiksejer Anders Brøndtved (tv) har opsnappet, hvad Katrine Hartmann fra Nakskov Handel & Erhverv har ønsket sig af julemanden her i hans værksted på gågaden? Hohoho...
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Besøg julemandens værksted

Julemanden holder åbent værksted for alle børn i Søndergade 14 i Nakskov hver lørdag og søndag frem til jul.
02. december 2019 kl. 07:00

Annonce

Rensdyret Rudolf med sin kane og julemandens trone, som plejer at pryde Nakskovs juleby, har fundet midlertidigt asyl på adressen Søndergade 14. Her vil julemanden i år holde hof og invitere børn i alle størrelser sammen med deres forældre og bedsteforældre indenfor til julehygge og masser af juleaktiviteter hver lørdag og søndag fra klokken 10 til 15 helt frem til jul.

Det store, tomme butikslokale, som danner ramme om Julemandens værksted, er ud over rensdyr og julemandstrone blevet pyntet op med hele 28 juletræer - indkøbt af Nakskov Handel & Erhverv, sponsorerede halmballer, glitrende julekugler og julepynt, så enhver må føle sig hensat til alle juleelskeres syvende himmel.

Ja, scenen er i den grad blevet sat til det vigtigste, nemlig alle de aktiviteter som kommer til at foregå i Julemandens værksted i løbet af december måned.


Julepynt og eventyr

I et hjørne i Julemandens værksted er der indrettet en hyggekrog, hvor børnene kan sætte sig til rette for at lytte til juleeventyr og julemusik.

I en anden afdeling mellem de smukt pyntede juletræer kan børn og voksne bænke sig om et langt bord for at fremstille julepynt og juledekorationer af materiale indkøbt af NH&E.

I Julemandens værksted kan børnene også tegne og male eller skrive et brev med årets ønskeseddel til julemanden.


Smid sutten

Julemanden har også et tilbud til værkstedets allermindste besøgende, nemlig dem der stadig bruger sut.

Hvis de afleverer sutten til julemanden, kvitterer han med et suttebevis, som børnene så har til evigt minde om, da de smed sutten i Julemandens værksted.

Børn kan også - uanset alder - tage et billede sammen med julemanden.

Julemanden vil også tage på ture uden for sit værksted. Her kan byens børn og voksne møde den rødklædte nisse, når han promenerer rundt i gågaden og i Nygade og Østergade, hvor han vil gå og sprede julestemning.

Julemandens værksted får også besøg af en teatertrup, som vil opføre en juleforestilling. Det er lørdag 7. december.

Læs mere om teaterforestillingen i Julemandens værksted 7. december på side 4.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her