cookie-og-privatlivspolitik
Torben Viuff fra Brian Jørgensen Automobiler (tv) og Lars Agergaard fra Halsted Kloster Golfklub foran den Peugeot, som er på højkant i årets Pro-Am.
Torben Viuff fra Brian Jørgensen Automobiler (tv) og Lars Agergaard fra Halsted Kloster Golfklub foran den Peugeot, som er på højkant i årets Pro-Am.
Foto: privat

Extra Posten

Bil og kolde kontanter på højkant

Alt er klar til Pro-Am for 23. gang i Halsted Kloster Golfklub.
26. juli 2018 kl. 16:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Årets Pro-Am-turnering spilles lørdag 11. august mellem 20 hold med en professionel golfspiller og tre amatører på hvert hold.

De professionelle spiller slagspil om en samlet kontant præmiesum på ialt 44.000 kroner, og traditionen tro har Peugeot i Nakskov sat en splinterny Peugeot til en værdi af 170.000 kroner på spil for en hole-in-one på banens hul 2 til den pro, der først slår det gyldne slag.

Amatørerne dyster også om flotte præmier. En heldig vinder kan fx drage hjem med et gavekort på 5.000 kroner til ophold på La Santa Sport.

Turneringen er som sædvanlig støttet af lokale sponsorer i erhvervslivet, og Lolland kommune stiller for andet år med et borgmesterhold under ledelse af borgmester Holger Schou Rasmussen.


Tilskuere er velkomne

Frivillige blandt klubbens medlemmer er i sving under matchen for at sikre alle deltagere en spændende turnering og sørge for en god forplejning. Præmieoverrækkelsen foretages af klubbens næstformand Lars Agergaard klokken 16.30.

Tilskuere er velkomne, og der kan købes kaffe og andre forfriskninger i klubhuset, og ved hul 9 kan man købe en pølse frisk fra grillen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce