cookie-og-privatlivspolitik
Der arbejdes intenst med det nye køkken. Bag Ferri er det Jens fra Bang's VVS, som er i gang.
Der arbejdes intenst med det nye køkken. Bag Ferri er det Jens fra Bang's VVS, som er i gang.

Extra Posten

Bita - nu med nyt køkken

Ferri glæder sig til at tage sit nye køkken i brug - det indvies 5. marts.
20. februar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Allerede da Ferri åbnede Café Bita tilbage i november 2015, stod et nyt køkken højt på ønskesedlen. Nu, tre et halvt år senere, opfyldes ønsket endelig.

Ferri har bestemt indretningen i det nye køkken, som er mere end dobbelt så stort som det gamle. Alt inventar er nyt, og der er god plads til de tre medarbejdere, som Ferri har ansat i sit cafékøkken. Men det splinternye køkken er er ikke den eneste nyhed i Café Bita.


Syv nye fadølshaner

I baren sker der også nyt, når der snart installeres ikke mindre end syv fadølshaner. I hanerne kommer der blandt andet Grimbergen Double, Carlsberg 1883 og Jacobsen Brown Ale. Fra en sæsonhane vil der flyde julebryg, påskeøl og mere af den slags, og i en bryghane vil der være specialøl, som skiftes ud hver tredje måned.

Også på menu-kortet er der nyheder i vente, lover Ferri.

- Der kommer nyt menu-kort til april med flere nye retter. Som noget nyt vil vi også servere frokostretter i mindre portioner, fortæller han.

Mandagd 4. marts vil cafeen holde lukket, når det nye køkken skal indrettes.

- Vi åbner igen tirsdag klokken 16 og glæder os til at vise vores kunder alle de nye ting i cafeen, slutter Ferri.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her