Ferri glæder sig til at tage sit nye køkken i brug - det indvies 5. marts.
Allerede da Ferri åbnede Café Bita tilbage i november 2015, stod et nyt køkken højt på ønskesedlen. Nu, tre et halvt år senere, opfyldes ønsket endelig.
Ferri har bestemt indretningen i det nye køkken, som er mere end dobbelt så stort som det gamle. Alt inventar er nyt, og der er god plads til de tre medarbejdere, som Ferri har ansat i sit cafékøkken. Men det splinternye køkken er er ikke den eneste nyhed i Café Bita.
Syv nye fadølshaner
I baren sker der også nyt, når der snart installeres ikke mindre end syv fadølshaner. I hanerne kommer der blandt andet Grimbergen Double, Carlsberg 1883 og Jacobsen Brown Ale. Fra en sæsonhane vil der flyde julebryg, påskeøl og mere af den slags, og i en bryghane vil der være specialøl, som skiftes ud hver tredje måned.
Også på menu-kortet er der nyheder i vente, lover Ferri.
- Der kommer nyt menu-kort til april med flere nye retter. Som noget nyt vil vi også servere frokostretter i mindre portioner, fortæller han.
Mandagd 4. marts vil cafeen holde lukket, når det nye køkken skal indrettes.
- Vi åbner igen tirsdag klokken 16 og glæder os til at vise vores kunder alle de nye ting i cafeen, slutter Ferri.