cookie-og-privatlivspolitik
Karina Jørgensen og Kit Marquardsen glæder sig til at sælge legetøj til bedsteforældre og forældre, til søskende og venner, som skal have en gave med til fødselsdagsfest.
Karina Jørgensen og Kit Marquardsen glæder sig til at sælge legetøj til bedsteforældre og forældre, til søskende og venner, som skal have en gave med til fødselsdagsfest.
Foto: Lr

Extra Posten

Bog & Idé udvider med legetøj

Snart er der igen butik i Nakskov med legetøj på hylderne.
14. marts 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Vi har mærket en massiv efterspørgsel på legetøj. Det er baggrunden for, at vi nu har besluttet at tage mere legetøj ind som en del af butikkens faste sortiment, forklarer Kit Marquardsen fra Bog & Idé på gågaden i Nakskov.

Når legetøjet har fundet sine pladser på hylderne i Bog & Idé, tager butikken navneforandring til "Legekæden og Bog & Idé".

Hvornår det sker, vides endnu ikke. Men et kvalificeret gæt er, at det kommer til at ske omkring påske, lyder det fra Bog & Idé.

Til den tid vil omkring halvdelen af Bog & Idé være omdannet til et eldorado for børn i alle aldre under navnet Legekæden.

Her vil være alverdens legetøj, så forældre og bedsteforældre igen kan købe ind til jul og børnefødselsdage i Nakskov.

Her er allerede legetøj til både riddere og prinsesser. Desuden masser af lego, tøjdyr, biler, dukker...ja alt, hvad børn drømmer om at få, når de fylder år eller fejrer jul.

- Selvom vi nu udvider med legetøj, bliver der ikke mindre plads til bøger, siger Karina Jørgensen.

Det var meningen, at Legekæden skulle introduceres i Bog & Idé sidst i marts; men på grund af leveringsvanskeligheder er den officielle overgang til Legekæden og Bog & Idé nu udskudt til midt i april - lige før påske.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her