cookie-og-privatlivspolitik
Byens pensionister og efterlønnere har allerede taget bowlingcenteret til sig - hver tirsdag og torsdag formiddag.
Byens pensionister og efterlønnere har allerede taget bowlingcenteret til sig - hver tirsdag og torsdag formiddag.
Foto: Lr

Extra Posten

Bowling og thaikøkken i ét

Brian Hansen og Vanida Knudsen har fået fod under eget bord som nye ejere af Nakskovs bowlingcenter.
13. februar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det var en stor drøm, som gik i opfyldelse for Vanida Knudsen og Brian Hansen, da de for få uger siden slog dørene op til Nakskov ny bowlingcenter, Bowl & Thai Food på A. E. Hansensvej.

- Jeg har været driftsleder og fabrikschef i 30 år, men jeg har altid haft en drøm om at være min egen herre, fortæller 53-årige Brian Hansen, hvis karriere har ført ham forbi både Styrolit i Maribo og Styropack i Holeby, som han startede op i 2015; men altså ikke som ejer.


Fra Bangkok til Nakskov

Også Vanida Knudsen, som står for køkkenet, har en lang karriere bag sig. I 1998 kom hun til Danmark fra Thailand, hvor hun havde lært thaikøkkenets hemmeligheder af sin bedstemor og arbejdet på en 5-stjernet restaurant i Bangkok.

- Alt er laver fra bunden i mit køkken, både saucer og supper, fortæller Vanida, som både er uddannet i catering og i kokkefaget. Hun er udlært kok i Restaurant Skovridergaardens køkken.


Tror på fremtiden

Vanida Knudsen og Brian Hansen, som har været kærester i syv år, købte bowlingcenteret i december sidste år. Siden har de haft travlt med at renovere stedet, som blev opført som bowlingcenter for 22 år siden - dog med en pause de sidste to år efter en del turbulens og dårlig økonomi.

- Vi har investeret rigitg mange penge i at få alting i huset til at fungere. For eksempel er alt det mekaniske bag selve bowlingbanerne skiftet ud med nyt grej, så tingene nu fungerer, fortæller Brian Hansen.

Nu ser Vanida og Brian mod fremtiden med håb om besøg af masser af glade mennesker, som elsker at bowle og nyder lækkker thaimad lavet fra bunden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce