cookie-og-privatlivspolitik
Overskud fra to Kim Larsen-mindekoncerter i 2018 overrækkes til repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelses lokalforening Lolland.

2

Billeder

Overskud fra to Kim Larsen-mindekoncerter i 2018 overrækkes til repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelses lokalforening Lolland.
Foto: Arkiv: Lr

Extra Posten

Café får igen donation

Café for kræftramte blev etableret af overskud fra to mindekoncerter i 2018 for Kim Larsen. I år går overskudet fra mindekoncerterne til at videreføre cafeen.
17. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Sidste år i december fik Kræftens Bekæmpelses lokalforening Lolland-Falster overrakt et beløb på 30.000 kroner til at etablere en café for kræftramte og deres pårørende.

Pengene er brugt, og cafeen lever videre i lokaler i FrivilligCenter Lolland på Nakskov Sundhedscenter.

For den videre drift af cafeen er der dog håb forude: Her sidst i oktober arrangerer foreningen Løvehjerterne igen to mindekoncerter for Kim Larsen - og ligesom sidste år går overskuddet fra de to velbesøgte koncerter til at videreføre cafeen for kræftramte og deres pårørende.

Alle er hjerteligt velkomne til koncerterne i Skt. Nikolai kirke, hvor arrangementerne ikke havde været mulige at etablere og arrangere, hvis det ikke havde været for De tapre riddere Løvehjerterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE