cookie-og-privatlivspolitik
Janni har før klippet sine kunder på tidsbestilling - for en del år siden!
Foto: Tim Flor

Extra Posten

City Klip flytter fra gågaden til Kondensen

Frisør Janni Vildenfelt ser frem til at dele salon med to andre selvstændige frisører.
18. december 2019 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Når Janni fra årsskiftet flytter sin frisørsalon City Klip fra gågaden til lokaler på Vejlegade13, er det nok nærmest slut med strøgkunder, erkender hun.

Hendes nye salon, som hun deler med to andre selvstændige frisører, har lokaler under Fitness World og ligger faktisk lidt skjult. Men det afskrækker ikke Janni. Hun har masser af faste kunder, og så går hun over til tidsbestilling via nettet.

- Efter 13 år i den samme salon har jeg brug for nye udfordringer, siger Janni, som glæder sig til at arbejde sammen med to andre selvstændige frisører i salonen A-Design.

Janni har før arbejdet i saloner med tidsbestilling, så det afskrækker hende slet ikke, at hun nu i højere grad skal til at skemalægge sine hverdage i frisørsalonen i Kondensen i Vejlegade.


Ny frisør i gågaden

Salonen i Søndergade 49 vil dog kun stå tom i et par dage.

6. januar åbner Beauty Klip nemlig, og den nye salon vil fortsætte Jannis koncept med at kunne få orden på frisuren uden tidsbestilling. I Beauty Klip er det fra begyndelsen af januar Rawchen, som svinger saks og kam og doserer hårfarve. Det gør hun kompetent med 17 års erfaring som frisør.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her