cookie-og-privatlivspolitik
Cupcakes-værkstedet på Hotel Harmonien plejer at være noget af et tilløbsstykke.
Cupcakes-værkstedet på Hotel Harmonien plejer at være noget af et tilløbsstykke.
Foto: Jan Knudsen/ arkiv

Extra Posten

Cupcakes og fuglekugler

Vinterferien byder på cupcakesværksted og fugleskulptur-atelier.
07. februar 2019 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Mandag 11. februar lægger Hotel Harmonien sal til det cupcakesværksted, der efterhånden er blevet en fast tradition i vinterferien.

Her kan børn sammen med deres forældre eller bedsteforældre møde op mellem klokken 11 og 14 og pynte cupcakes med icing, glasurer, krymmel og masser af andet flot og farvestrålende pynt, som Nakskov Handel & Erhverv stiller til rådighed til den store pyntedyst.

Der plejer at møde mellem 200 og 300 børn op i løbet af de tre timer, som værkstedet har åbent.


Fugleskulpturer

Børnene kan også fremstille fuglekugler og kreere fugleskulpturer af alverdens materialer, som vil være til fri afbenyttelse.

Hvis du selv finder en fuglefjer, er du velkommen til at medbringe den, lyder det fra Billedskolen, som står bag det kunstneriske indslag. Det er kunstnerne Kit Kjærbye og Marianne Pedersen, som vil hjælpe og inspirere børnene til at frembringe nogle flotte fuglerier. Både cupcakes og fuglerier må børnene tage med hjem.

Mens børnene folder kreativiteten ud, kan de voksne hygge sig ved de små borde, hvor Hotel Harmonien byder på gratis kaffe og te. Der er også gratis saft til børnene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her