cookie-og-privatlivspolitik
I 2017 deltog omkring 150 i Lollandsløbet, som her starter ud fra Lienlund. I år håber arrangørerne på mange flere deltagere - både på cykel og løbeben.
I 2017 deltog omkring 150 i Lollandsløbet, som her starter ud fra Lienlund. I år håber arrangørerne på mange flere deltagere - både på cykel og løbeben.
Foto: Nakskov Cykle Club

Extra Posten

Cykling og løb for hele familien

Lollandsløbet byder i år på både korte og lange cykelruter og - som noget nyt - på løberuter helt op til en halv maratons længde.
26. juli 2019 kl. 08:00

Så nærmer tiden sig for afviklingen af Lollandsløbet, som foregår på ruter placeret rundt om i noget af den skønneste vestlollandske natur.

Søndag 11. august klokken 10 lyder startskuddet for de forhåbentlig i hundredvis af cyklister og løbere, som vælger at begive sig ud i naturen på ruter, som går fra 5,28 (løb) til 114 kilometer (cykling).

Det er 19. gang, at Nakskov Cykle Club og Lions Club Nakskov inviterer til Lollandsløbet, som har start og mål på Lienlund, Rødbyvej 189 i Nakskov.

Sidste år valgte klubberne at springe løbsarrangementet over; men i år sættes alle sejl til for at holde liv i den gode tradition. For at få flere til at deltage byder Lollandsløbet i år på en gedigen nyskabelse, nemlig løberuter i forskellige længder, så der er noget for hele familien.


Halv maraton

Løberuten er placeret rundt om Lienlund og på et stykke af Ringstien. Den er på 5,28 kilometer, og man kan vælge at løbe en, to, tre eller fire omgange. Løber du fire omgange, har du gennemført en halv maraton!

Annonce

45, 77 eller 114 km

Cyklisterne kan vælge mellem tre forskellige ruter. Den korteste er på 45 kilometer og går syd om Nakskov over Halsted op til Ravnsby Bakker og Birket og så sydpå igen.

Ruten på 77 kilometer fører deltagerne til Søllested og Nørreballe og derpå nordover til Stokkemarke og Birket og sydpå igen mod målet på Lienlund.

Den længste cykelrute er på 114 kilometer og går til Hillested og forbi Maribosøerne i syd, til Våbensted i øst og Ravnsby Bakker i nord - med masser af kringlede afstikkere rundt i det skønne landskab.

Lollandsløbet kan være opvarmning til enten maratonløb eller store cykelløb senere på sæsonen - eller i den anden ende: en hyggelig motionsdag for hele familien, hvor man kan vælge at gå løberuten på lidt over fem kilometer - eksempelvis sammen med sine børn.

På den måde byder dagen på motion på forskellige niveauer, så alle kan være med - og som noget ganske særligt får ALLE, der deltager i Lollandsløbet, en medalje med hjem.

Annonce

Klokken 9-10 er der morgenkaffe på Lienlund.

Læs mere om priser og tilmelding på www.nakskov-cc.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE