cookie-og-privatlivspolitik
Heidi Nielsen har sat Den Gamle Møllegaard til salg efter næsten ti år som restauratør
Heidi Nielsen har sat Den Gamle Møllegaard til salg efter næsten ti år som restauratør
Foto: Henrik Petersen

Extra Posten

Den Gamle Møllegaard er sat til salg

Den Gamle Møllegaard i Horslunde skal have ny ejer.
26. februar 2019 kl. 09:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Næsten ti år er det blevet til for Heidi Nielsen i den Den Gamle Møllegaard i Horslunde, men nu er det snart slut, møllegaardet er netop sat til salg.

De sidste tre år er hendes hofte blevet dårligere og dårligere, og arbejdet på Den Gamle Møllegaard er hovedsaglig stående og gående og det er hårdt for hofterne.

- Sidste år var vores bedste år økonomisk, men det betød også, at jeg arbejdede meget og derfor stod og gik rigtig meget, og det er ikke godt for min hofte, fortæller Heidi Nielsen.

Det var en svær beslutning for Heidi Nielsen, der betragter Den Gamle Møllegaard som sit tredje barn. Men hun mener at det må være tiden til at kigge sig om efter noget andet at lave,hvis hendes krop skal holde til fortsat at arbejde.

- Jeg er kun 42 år, så jeg har mange år på arbejdsmarkedet endnu. Derfor vil jeg finde noget andet, forklarer hun.

Det betyder på ingen måde at Den Gamle Møllegaard lukker. Heidi Nielsen fortsætter som hidtil lige indtil stedet bliver solgt.

Alle aftaler bliver holdt og nye bliver også indgået. Heidi Nielsen fortsætter bag gryderne indtil hun kan overdraget stedet til en ny ejer.

- Huset kan ikke omlægges til bolig, det ved vi, så det skal være en form for virksomhed, forklarer Heidi Nielsen.

Og det er jo oplagt at fortsætte stedet som madsted, da inventaret følger med i handlen.

- Vil man fortsætte som restauration, kan man åbne umiddelbart efter overtagelsen, for vi har renoveret og vedligeholdt, så alt er i orden, fortæller hun.

Heidi Nielsen er uddannet kok og tjener og har arbejdet i restaurationsbranchen siden hun var 13 år. Hun har slet ikke overvejet, hvad hun skal lave, når Den Gamle Møllegaard bliver solgt.

Indtil videre fortsætter Den gamle Møllegaard som den har gjort de sidste knap ti år.

- Det er spændende men også trist tid at gå i møde, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce