cookie-og-privatlivspolitik
Både Thomas Kofod (tv) og Casper Madsen i Expert  spiller e-sport i fritiden - dog ikke så meget, som da de var teenagere!
Både Thomas Kofod (tv) og Casper Madsen i Expert spiller e-sport i fritiden - dog ikke så meget, som da de var teenagere!
Foto: Lr

Extra Posten

Den perfekte gave til e-sportere

Expert tilbyder komplet startpakke til e-sport - ønskegaven for mange af årets konfirmander.
20. marts 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Har du et barn eller barnebarn, som skal konfirmeres her i foråret, og går du stadig og spekulerer over, hvad du skal give ham eller hende i konfirmationsgave, så er det ikke nogen dårlig ide at lægge vejen forbi Expert i Nygade i Nakskov. I hvert fald, hvis din konfirmand elsker e-sport.

- Vi har sammensat en komplet startpakke til e-sport, fortæller Thomas Kofod fra Expert og uddyber:

- Der er tale om en computer, et tastatur, en skærm, et headset, en stol, et skrivebord, en mus og en musemåtte. Otte ting til en meget favorabel pris.

En gave, som vil give pluspoint hos enhver konfirmand m/k, som elsker e-sport og spiller eksempelvis Counterstrike, Fortnite eller Purp.


Selvbyggede computere

- Vi sælger også gamingcomputere, som vi selv bygger, fortæller Thomas Kofod og pointerer:

- Vi giver tre års garanti på vores selvbyggde computere.

Expert har ligeledes en hel væg med Apple-produkter, hvor forældre og bedsteforældre til årets konfirmander kan finde flotte gaver og samtidig købe ind lokalt.

Så står du og mangler en gave til en konfirmand, som ikke dyrker e-sport, kan du også sagtens finde en gave hos Expert i Nygade i Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce