cookie-og-privatlivspolitik
Dennis Funch har ikke kun en ydre lighed med John Mogensen. Han er også utrolig god til at lyde som den afdøde trubadur.
Dennis Funch har ikke kun en ydre lighed med John Mogensen. Han er også utrolig god til at lyde som den afdøde trubadur.
Foto: privat

Extra Posten

Dennis "Mogensen" synger gamle hits

Det nystartede lokale band Hermans Humle elsker de gamle hits..
27. juli 2018 kl. 13:10 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Man tror næppe sine egne ører, når man hører Dennis Funch som forsanger i Hermans Humle lægge stemme til Så længe jeg lever... For han lyder grangiveligen som afdøde John Mogensen, som Dennis fra Sydlolland også har en vis ydre lighed med.

Bandet opstod ved et tilfælde.

- Dennis Funch har tidligere haft et andet band, som gik i opløsning, men han ville i gang igen, og da jeg reflekterede på en annonce i Den Blå Avis under "musiker søges"; var det "musikalsk kælighed" ved første blik, fortæller Pia Ruberg, som spiller på tangenter.

De to øvede nogle gange kun med keyboards og sang, men det blev hurtigt tydeligt, at der skulle en guitar på også. Pia tog kontakt til guitaristen Keld Schilling, som straks tog opfordringen til sig.

Bandets mål er at give musikalsk underholdning af høj kvalitet med et repertoire, der henvender sig til folk, der holder af John Mogensen, Bamse, Johnny Cash, Shubidua, Kim Larsen, Otto Brandenburg med flere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce