cookie-og-privatlivspolitik
Jesper Vigant var i sit es, da han med en gylden saks klippede snoren over ind til Kirkens Korshærs nye Genbrug på Østre Boulevard i Nakskov.
Jesper Vigant var i sit es, da han med en gylden saks klippede snoren over ind til Kirkens Korshærs nye Genbrug på Østre Boulevard i Nakskov.
Foto: Anders Knudsen

Extra Posten

Det handler om at handle...

Genbrug og loppemarkeder sætter sit præg på Nakskov.
28. januar 2019 kl. 15:00 Af Lollands-Posten

Annonce

Loppecirkus eller genbrugstankens højborg?

Alt kan altid anskues fra diverse vinkler. Et faktum er det imidlertid, at Nakskov og omegn for tiden har både nye genbrugsmekkaer og pop-up-loppemarkeder at byde på.

Klokkken 10 torsdag formiddag i sidste uge slog Kirkens Korshær dørene op for organisationens nye genbrugsbutik på Østre Boulevard. Kirkens Korshærs Genbrug har indtil for nylig haft lokaler i Nakskovs gågade.

Omkring 100 mennesker ventede spændt på, at sognepræst Jesper Vigant Madsen skulle klippe den lilla snor over som markering for, at nu var butikken åben, hvorefter det 650 m2 store butiksareal blev invaderet af kunder på genbrugsjagt.

Jesper Vigant bemærkede, at boulevardens nye genbrugsbutik ligger mindre end 100 meter fra Røde Kors' genbrugsbutik. Men det er ikke væsentligt, påpegede præsten og slog fast:

- Det handler om at handle, så der kan komme penge i kassen til alle de trængende og nødlidende, som genbrugsbutikkernes overskud går til.


Lopper i hobetal

Men der er mange andre steder at snuse til, hvis man er en genbrugshaj.

1. februar åbner Lopperne i Nakskov i lokaler på Søndergade 4. Her kan man leje en hylde til sine genbrusting og sælge dem til kunder, der kigger forbi.

Og så er der loppemarked i Nakskov Idrætshal og i Højrebyhallen i Søllested. Begge loppemarkeder finder sted næste søndag, 3. februar.

Læs mere om lopper og genbrug på side 6 og 7.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce