cookie-og-privatlivspolitik
Ungdommens Røde Kors søger unge frivillige til sociale aktiviteter for børn og unge.
Ungdommens Røde Kors søger unge frivillige til sociale aktiviteter for børn og unge.
Foto: Charlotte Quitzau

Extra Posten

Donér dig selv som frivillig

Ungdommens Røde Kors søger frivillige.
02. april 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Danmarks største humanitære ungdomsorganisation vil styrke ungdomsmiljøerne rundt om i landet - blandt andet på Lolland.

I en tid hvor flere og flere danske unge får problemer med ensomhed og dårligt selvværd, er der et stort behov for flere sociale indsatser, der tilbyder gode relationer og positive fællesskaber, lyder det fra Ungdommens Røde Kors, som netop har kickstartet en anderledes indsamling. Oganistationen søger ganske enkelt unge, der vil "donere" sig selv som frivillige.


Igangsættere

De frivillige skal være interesserede i at være med til at igangsætte og organisere aktiviteter for og med børn og unge, eksempelvis madklubber og lektiecafeer, desuden mentorordninger og lokalt bestyrelsesarbejde.

I Ungdommens Røde Kors er det de unge frivillige, der driver og styrker de lokale indsatser. Pt har organisationen over 30 aktive lokalafdelinger.


Nakskov Fællesværk

I Nakskov holder Ungdommens Røde Kors til i det lokale aktivitetshus for børn og unge, Nakskov Fællesværk, som ligger i Tilegade. Her stables mange spændende ting på benene - blandt andet en meget populær halloweenfest.

Er du interesseret i at blive frivillig hos Ungdommens Røde Kors, kan du læse mere og tilmelde dig på urk.dk/frivilligindsamlingKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce