cookie-og-privatlivspolitik
Tiden er lang på stationen, inden spolebåndoptageren rock'er og ruller med masser af 60'er-numre - bl.a. leveret af (fra venstre) Tina Jensen, Charlotte Pepping, Klaus Christensen og Lisa Bolland.
Tiden er lang på stationen, inden spolebåndoptageren rock'er og ruller med masser af 60'er-numre - bl.a. leveret af (fra venstre) Tina Jensen, Charlotte Pepping, Klaus Christensen og Lisa Bolland.
Foto: Per Klaaby

Extra Posten

Elvis på visit i Harpelunde

Sandby Kabaret 2020 har titlen "Mens vi venter på Elvis" og byder på masser af 60'er-musik.
30. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det var en kold og stormfuld nat. Sneen væltede ned, og på Harpelunde Station var en flok passagerer strandet i selskab med en Tandberg spolebåndoptager - et moderne vidunder, for vi befinder os midt i 1960'erne.

Det er udgangspunktet for handlingen i årets Sandby Kabareten, som du kan opleve fredag 20. og lørdag 21. marts klokken 18 i Sandby Kulturhus. Og hvis man skal tro pålidelige kilder, så kigger selveste Elvis i forklædning forbi både den ene og den anden aften.

Og måske også en tredje aften.

For bliver de to første forestillinger - som traditionen efterhånden foreskriver - hurtigt udsolgt, går holdet bag kabareten allerede nu og sysler med en trejde forestilling fredag 17. april klokken 18 - dog i en lidt nedbarberet café-udgave. Her vil de optrædende "nøjes" med at synge forestillingens mange, gode sange i aulaen i Sandby Kulturhus.


Hurtig ved havelågen

Siden oktober har holdet bag den populære kabaret øvet hver tirsdag aften, og med de mange lokale sangtalenter kan det ikke overraske, at billetterne til Sandby Kabareten hurtigt bliver afsat.

Annonce

Så vil du sikre dig en eller flere billetter til kabareten, som i år kan fejre 7-års jubilæum, skal du ikke vente for længe med at kontakte billetsælger Ulla på mobilnummer 24 60 79 17 eller på mailen ulla.c.4912@gmail.com

Billetter til selve kabareten koster 150 kroner inklusiv tre stykker smørrebrød. Caféforestilling med ostebord koster 100 kroner.

Billetsalget begynder 1. februar klokken 00.00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE