cookie-og-privatlivspolitik
Sambaoptoget ender på Axeltorv, hvor der er underholdning og forplejning.
Sambaoptoget ender på Axeltorv, hvor der er underholdning og forplejning.
Foto: Privat

Extra Posten

Farverigt sambaoptog

Fredag 24. maj er der sambaoptog gennem Nakskovs gader.
22. maj 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Når børnesambaoptoget sætter i gang fra Café Risteriet fredag 24. maj klokken 10, er det 3. år i træk, at i omegnen af 400 udklædte småbørn i selskab med deres pædagoger og dagplejemødre former et langt og flot optog gennem byens gader.

Børnene og deres voksne er udklædte og plejer at gøre rigtig meget ud af den sag! I år er temaet for udklædningen så bredt, simpelt og favnende som "farver". Med så vide rammer kan det næsten ikke blive andet end formidabelt, fantasifuldt og farverigt!


God tradition

Bedsteforældre og forældre plejer at møde op for at se deres små deltage i sambaoptoget, som ender på Axeltorv, hvor brødrene Jørgen og Steen Petersen står for sjov underholdning.

To politibetjente vil gå i spidsen gennem gaderne for optoget, som består af omkring 400 børn fra daginstitutioner og dagplejemødre-hjem.


Horn og trommer

Musikken står Lolland-Falsters Brandvæsens Orkester for. Selvom orkesteret snart nedlægges, leverer det messingsuppe til sambaoptoget. Trommespil leveres af elever fra Lolland Musikskole.

Meny sponsorerer bananer og kildevand til alle, som deltager i optoget - store som små!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her