cookie-og-privatlivspolitik
Dan Mathiesen og Brian Andersen brugt påsken til at flytte Geertsen Radio fra Torvet til Søndergade. Billedet er taget før påske, hvor alarmen ikke var på plads og der derfor ikke var nogen varer i butikken endnu.
Foto: Lise Ravnkilde

Extra Posten

Fejrer jubilæum i nye lokaler

Geertsen Radio, Panasonic Center er flyttet fra Axeltorv til Søndergade.
23. april 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Flytningen har været undervejs et stykke tid, men der var mange ting, der skulle falde på plads, inden Dan Mathiesen og Brian Andersen kunne flytte deres forretning Geertsen Radio, Panasonic Center fra Axeltorv til Søndergade 11.

- Alting tager tid, især har det været tidskrævende at få alarmene på plads, fortæller Dan Mathiesen.

Nu er det hele i orden og de to ejere har brugt påskedagene på at flytte inventar og varer fra den gamle til den nye butik.

- Vi har haft gang i en stor oprydning, for de nye lokaler er mindre end de gamle, fortæller Brian Andersen.

Varerne kan dog sagtens være der, de to ejere skal bare vænne sig til et mindre område.

Med flytningen håber de på at få fat i flere strøgkunder. Kunder der ser et tilbudsskilt på gade og bliver lokket ind i butikken.

- Vi har de samme varer og yder den samme service, som vi altid har gjort, vi skifter bare adresse, fortæller Brian Andersen.

Tirsdag efter påske bruger han og Dan Mathiesen på at komme på plads i butikken og så er der ellers åbningstilbud onsdag og torsdag.

1. april havde Geertsen Radio 10 års jubilæum, det bliver fejret fredag 26. april, hvor de inviterer på en forfriskning i den nye butik mellem klokken 13-16.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her