cookie-og-privatlivspolitik
Et udsnit af kortet viser, at der er mange muligheder for aktivt friluftsliv på Lolland og Falster.
Et udsnit af kortet viser, at der er mange muligheder for aktivt friluftsliv på Lolland og Falster.
Foto: Friluftsrådet

Extra Posten

Find frem til det lokale friluftsliv

Nyt interaktivt kort fra Friluftsrådet, viser de lokale muligheder for friluftsliv.
31. august 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Et nyt, interaktivt kort fra Friluftsrådet viser, hvilke muligheder der findes for at dyrke friluftsliv i fællesskab med andre i dit lokalområde.

Indtast dit postnummer, din adresse eller den kommune, du bor i. Og vupti. Frem toner jagtforeninger, sejlklubber, spejdergrupper og mange flere. Alle friluftsforeninger tæt på dig.

Herfra kan du filtrere og vælge mellem rolige aktivitetstyper, aktiviteter med højere intensitet, mellem aktivitetstyper for børn, unge, voksne, familier og seniorer - og mellem aktiviteter til lands, til vands og i luften.

Det nye kort på findditfriluftsliv.dk rummer mere end 4.000 lokale friluftsforeninger og viser dig, hvor både den nærmeste kajakklub, rollespilsgruppe og faldskærmsforening kan findes.

- Friluftsliv er endnu bedre, når man deler det med andre. I friluftsforeningerne kan vi lære nyt af hinanden og dele store og små oplevelser omkring en fælles interesse. De fleste steder er der også plads til, at både børn og voksne kan starte, uden at man nogensinde har prøvet aktiviteten før, fordi friluftsliv sjældent er fokuseret på konkurrence, siger Jan Ejlsted, der er direktør i Friluftsrådet.

Annonce

Kortet er blevet til som en del af Friluftsrådets projekt Sund i Naturen, som arbejder på at få endnu flere danskere til at komme ud at bruge naturen aktivt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE