cookie-og-privatlivspolitik
Jul, nytår, sommerferie, efterårskulde og forårsglæde var personificeret, da holdet bag Nakskov Nytårskoncerter afslørede 2019-temaet, Årets gang.
Jul, nytår, sommerferie, efterårskulde og forårsglæde var personificeret, da holdet bag Nakskov Nytårskoncerter afslørede 2019-temaet, Årets gang.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

Fire "gamle" og to debutanter

Forleden blev det afsløret, at temaet for Nakskov Nytårskoncerter 2019 er "Årets gang".
22. oktober 2018 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er 12. gang, at foreningen Nakskov Nytårskoncert inviterer til koncerter 1. og 2. januar, og i den anledning var pressen inviteret til grillparty og juletræspyntning i Lienlund, mens solen skinnede, selvom en gang rusk og regn havde været mere i tråd med årets gang. Og "Årets gang" er netop temaet for de to koncerter, der plejer at trække fulde huse i Nakskov teatersal på de to første dage i det nye år.

Det er gamle, afprøvede kræfter, der sammen med nye talenter besynger sommer, vinter, forår og efterår; mens programmet bindes sammen af de to konferenciers, Lise Simon og Mette Jonsson, som plejer at levere sjove og skarpe kommentarer til aktuelle begivenheder - store og internationale såvel som små og lokale.

Nytårskoncerterne 2019 præsenterer to unge talenter, nemlig Nambahlou Christensen, 17 år, og Daniel Graver Madsen, 18 år. De to sangere og gymnasieelever, som allerede har optrådt på flere scener, er via Musikskolen kommet i kontakt med folkene bag nytårskoncerterne.

- Det er lige præcis det, vi håber på, nemlig at kunne overlevere koncerterne til yngre generationer, siger Svend Erik Lohse, en af de fire "gamle", der har været med fra den spæde start. De tre andre er Poul Erik Østergaard, Jeppe Nissen og Verner Nicolet.

Helle´s Dans og Motion sørger for dansere i alle størrelser, og musikken leveres af Jørn Bondes Trio.

- Startskuddet for billetsalget på Nakskov Turistbureau lyder 2. december, oplyser Arthur Jensen, formand for Nakskov Nytårskoncert.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce