cookie-og-privatlivspolitik
Morten Reitz fra EDC Poul Erik Bech Nakskov sammen med Bente Kruse og Lizzi Muldgaard Schou-Nielsen, begge frivillige ved BROEN Lolland.
Foto: Privat

Extra Posten

Flot donation til frivillige

BROENs frivillige kan nu hjælpe endnu flere børn i Lolland Kommune.
19. november 2019 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

I sidste uge modtog BROEN en donation på 50.000 kroner fra Poul Erik Bech Fonden.

Ikke alle familier har økonomisk råderum til, at deres børn kan gå til sport og andre aktiviteter i fritiden. Her kommer BROEN Lollands frivillige ildsjæle ind i billedet. De brænder hver især for at gøre en forskel for børnefamilier i lokalområdet, og de sætter en ære i at få børn til at blive en del af det lokale foreningsliv. Gennem BROEN får børnene støtte til kontingent og udstyr, så de kan være sammen med andre børn og unge og dyrke deres fritidsinteresser. Og det koster mange penge. I gennemsnit koster det 2.000 kroner pr barn om året i støtte til kontingent og udstyr.

Donationen bragte derfor stor glæde hos Lizzi Muldgaard Schou-Nielsen og Bente Kruse, som er to af de mange frivillige i BROEN Lolland. Bente Kruse kunne passioneret fortælle:

- BROEN Lolland har siden starten i 2014 støttet 831 børn, og for tiden støtter vi cirka 400 børn. Alene i år har vi bl.a. købt for over 200.000 kroner sportsudstyr til børnene.

Morten Reitz, EDC Poul Erik Bech Nakskov, stod for selve overrækkelsen. Her udtrykte han stor respekt for de frivillige i BROEN Lolland:

- De frivillige i Broen Lolland gør en stor personlig forskel for udsatte børn og unge og bidrager til, at endnu flere bliver en del af et aktivt fællesskab. Det at være en del af et fælleskab og opnå nye relationer, giver foruden livsglæde også børnene redskaber til at komme godt videre i livet. Poul Erik Bech Fonden ønsker at støtte foreninger, som gør en forskel for børn, og det er BROEN Lolland et rigtig godt eksempel på.

Fonden har i år valgt at påskønne de frivillige i BROEN rundt om i hele Danmark.

Samlet set har Fonden valgt at give 1 million kroner fordelt over det meste af landet. Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden ejer i dag størstedelen af mæglervirksomheden. Gennem overskuddet fra EDC Poul Erik Bech støtter Fonden især foreninger, der gør en forskel for børn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her