cookie-og-privatlivspolitik
Familie og Akohol inviterer til åben rådgivning for familier med alkoholproblemer.
Familie og Akohol inviterer til åben rådgivning for familier med alkoholproblemer.
Foto: Kim Løwenstein/arkiv

Extra Posten

Forsøg med rådgivning

Familie og Alkohol inviterer til åben rådgivning til familier og pårørende, hvor alkohol fylder for meget.
01. maj 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Tirsdag 14. maj klokken 16.30-18.30 er der mulighed for at kigge ind til åben rådgivning for familier med et alkoholproblem.

- Pårørende er også meget velkomne, det er nemlig typisk de pårørende, der tager den første kontakt til rådgivning, fortæller Gitte Aagaard, projektleder i Familie og Alkohol, der er et fælles projekt for Guldborgsund og Lolland kommuner.

Det er et forsøg at invitere til åben rådgivning andre steder end der hvor rådgivningen normalt foregår.

I Nakskov sker det på biblioteket 14. maj klokken 16.30-18.30.

- Vi vil forsøge at åbne døre steder, hvor vi ikke plejer at være. Det er en generel udfordring i hele landet, at få kontakt til de familier, der har brug for alkoholbehanling. Vi forsøger at se, om nogen tager imod den åbne rådgivning, fortæller Gitte Aagaard.

Til den åbne rådgivning kan du møde rådgivere fra Familie og Alkohol, som kan vejlede i, hvor du kan få hjælp og hvordan du kan hjælpe andre.

Der vil være mulighed for at prøve øreakupunktur, NADA, der har en beroligende og afstressende virkning og kan styrke dit mentale overskud.

Hos Familie og Alkohol bruges NADA som supplement til samtaler.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her