cookie-og-privatlivspolitik
Her ses Astrid Krag sammen med teamleder Karin Hansen, beboerne Jonna Johansen, Gerda Jessen samt de frivillige Rita Rasmussen, Hanne Jensen, Gunhild Jørgensen, Helle Hansen og Hanne Madsen fra Sandy Ældrecenter.
Her ses Astrid Krag sammen med teamleder Karin Hansen, beboerne Jonna Johansen, Gerda Jessen samt de frivillige Rita Rasmussen, Hanne Jensen, Gunhild Jørgensen, Helle Hansen og Hanne Madsen fra Sandy Ældrecenter.
Foto: privat

Extra Posten

Fra Sandby til Christiansborg

Lørdag 19. januar afholdt socialdemokratiets Astrid Krag nytårskur på Christiansborg. Blandt de 140 gæster var to beboere og en flok frivillige fra Sandby Plejecenter samt team-leder Karin Hansen.
29. januar 2019 kl. 09:00 Af Lollands-Posten

Annonce

- Jeg bruger min nytårskur som en anledning til at sige tak for gode oplevelse og for at folk i det forgangne år har brugt deres tid på at gøre mig klogere som politiker, fortæller Astrid Krag, der i september besøgte Sandby Plejecenter sammen med formand for Lolland Seniorråd/Ældreråd, Maybritt Horst.

- Besøget i Sandby husker jeg stadig, både for de engagerede frivillige, men også for det store arbejde for at sikre livskvalitet og glade stunder, også for de svageste ældre, der er meget svækkede af deres demens-sygdom. Og derfor var det så hyggeligt at hilse på folkene fra Sandby igen, slutter Astrid Krag.

Med på turen til København havde Karin Hansen inviteret en håndfuld frivillige og to ældrebeboere med fra ældrecenteret. Denne tur var for både de frivillige og beboerne Jonna Johansen, 83 år, og Gerda Jensen, 92 år, det første møde med den flotte historiske bygning.


Rundvisning

Inden turen gik hjem igen til Lolland, blev gæsterne inviteret med på omvisning rundt på Christiansborg ført an af Astrid Krag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce