cookie-og-privatlivspolitik
Jesper Kanlund har selv en del tatoveringer. De fleste i den lidt dystre stil, som han holder meget af - på en humoristisk måde.
Jesper Kanlund har selv en del tatoveringer. De fleste i den lidt dystre stil, som han holder meget af - på en humoristisk måde.
Foto: lr

Extra Posten

Fra husmure til menneskehud

Nakskovs nye tatovør har en fortid som graffitimaler.
25. juli 2018 kl. 13:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Jesper Kanlund Tattoos hedder firmaet, som i foråret rykkede ind hos Sandra's Ink øverst oppe i Nakskovs gågade - i Søndergade 11, for nu at være helt præcis. Her deler de to tatovører lokaler, og det går helt godt, slår Jesper fast.

Sandra og Jesper har vidt forskellig stil, når det drejer sig om udsmykning af menneskehud, så på den måde kan de supplere hinanden fint og give kunderne et bredere spekter af stilarter at vælge imellem.


- I dag er det mest almindeligt at få tatoveringer i black and grey - altså tatoveringer tegnet med sort og gråt. Nu er jeg jo en gammel grafitti-dreng, som godt kan lide masser af farver...men altså jeg kan li' det hele og lytter altid til mine kunder, fortæller Jesper, som er blevet glad overrasket over, at han som nystartet tatovør faktisk har en hel del at lave i tatovørværkstedet i Søndergade.


Selv har Jesper en del tatoveringer, og de er i mange forskellige stilarter, for Jesper har ikke en bestemt streg, han foretrækker. På hans hud veksler det humoristiske med det lidt mere dystre - fra finurlige blæksprutter i flotte farver til kraniet, som han har på den ene arm. Sådan lidt zombieagtigt og faktisk lidt uhyggeligt ser det ud. Jesper griner:

- Folks spørger mig nogle gange, hvorfor jeg har sådan nogle uhyggelige tatoveringer, når jeg nu virker så rar og glad.

Men det er måske netop derfor: Flagermus og dystert dødningehoved som kontrast til Jespers smilende, blå øjne. Udsmykning med et glimt i øjet!


Hjem til Nakskov

Jesper Kanlund er født og opvokset i Nakskov. Han har gået på Madeskovskolen og var i sine meget unge dage lidt af en grafitti-dreng. Han forlod fødebyen i 2006 og har blandt andet været et smut forbi Odense, inden han endte i København.

- Jeg har altid elsket at tegne og som ung holdt jeg mig ikke altid til at tegne på papir. Jeg har lavet masser af grafitti, griner Jesper.

Han valgte dog at styre sit tegnetalent i en anden retning og gik i mesterlære hos en tatovør i København for at lære faget fra bunden, og nu er den 36-årige tatovør vendt tilbage til Nakskov sammen med sin kone.

- Jeg holder meget af at tatovere; men nogle gange savner jeg et større område at udfolde mig på end en arm eller en ryg - måske en udsmykningsopgave på en stor mur...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce