cookie-og-privatlivspolitik
Ingrid og Niels (i stolen) er frivillige i genbrugsbutikken, mens Dennis (th) er i skånejob.
Ingrid og Niels (i stolen) er frivillige i genbrugsbutikken, mens Dennis (th) er i skånejob.
Foto: Lr

Extra Posten

Genbrugsbutik i nye omgivelser

Frelsens Hær har flyttet deres genbrugsforretning fra Østre Boulevard 8A til Østergade 13.
28. november 2019 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Der er både prøverum, afdelinger med børnetøj, dametøj og herretøj, stativer med tøj sorteret sirligt efter farver og et hyggeligt hjørne med bløde stole, hvor man kan nyde en kop kaffe af den bæredygtige slags, som Frelsens Hær også sælger.

Det er ikke mange uger siden, at Frelsens Hær flyttede ind i den tidligere Nettoline-forretning, og selvom der måske ikke er mere plads end i den gamle butik i Østergade, så er arbejdsforholdene bedre, siger Jan Marseille, teamleder ved Frelsens Hær.


Frokoststue

I bagbutikken er der blevet indrettet en hyggelig frokoststue, hvor de frivillige kan snakke sammen og slappe af i en pause fra butiksarbejdet.

Frelsens Hærs genbrugsbutik passes af et team på mellem 15 og 20 frivillige, og butikken har åbent seks dage om ugen.


Sortering og lagerplads

Her er også sorteringsrum og et lager, hvor alt, hvad Frelsens Hær samler ind på Lolland-Falster, bliver indleveret for at blive sorteret, inden det bliver solgt i den nye genbrugsbutik.

Overskuddet fra salget i butikken går til lokale aktiviteter. Blandt andet bruges en del penge på at drive natherberget i Niels Nielsensgade her i Nakskov, som netop er åbnet for vinteren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her