cookie-og-privatlivspolitik
Rikke Errebo Klausen, Sisse From Stage og Karen Keis Hansen er ny generation i Dyrlægehuset Nakskov, mens "de gamle", Kurt Larsen og Kim Rasmussen, trækker sig i baggrunden - her bag klinik-retrieveren Thor.
Rikke Errebo Klausen, Sisse From Stage og Karen Keis Hansen er ny generation i Dyrlægehuset Nakskov, mens "de gamle", Kurt Larsen og Kim Rasmussen, trækker sig i baggrunden - her bag klinik-retrieveren Thor.
Foto: LR

Extra Posten

Generationsskifte i Dyrlægehuset

1. januar 2020 var dagen for et smidigt generationsskiftet i Dyrlægehuset Nakskov og Dyrlægegårdens Dyreklinik i Våbensted.
08. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Hverken firbenede eller tobenede kommer til at mærke nogen forskel, når de her i 2020 konsulterer enten Dyrlægehuset Nakskov på Linkøpingvej eller Dyrlægegårdens Dyreklinik i Våbensted.

Det er nemlig to meget velfungerende klinikker, som en ny generation nu overtager.

- Derfor er der ingen grund til at lave de store ændringer hverken i Nakskov eller i Våbensted, siger aut. veterinærsygeplejerske Sisse From Stage, der sammen med aut. veterinærsygeplejerske Rikke Errebo Klausen og Karen Keis Hansen, ejer af Kransgaard hunde- og kattepension, er de nye ejere af de to lollandske dyreklinikker.

Sisse From Stage er daglig leder af Dyrelægehuset Nakskov, mens Rikke Errebo Klausen skal tage sig af den daglige ledelse på klinikken i Våbensted.


Sætter tempoet ned

Dyrlægerne Kim Rasmussen og Kurt Larsen, som sammen med Karen Keis Hansen hidtil har ejet de to klinikker, har trods generationsskiftet ikke tænkt sig at droppe deres dyrlægegerning.

Annonce

Kurt Larsen vil stadig kunne konsulteres som dyrlæge i Dyrlægehuset Nakskov - dog på nedsat tid.

Kim Rasmussen vil også stadig samarbejde med de to klinikker; men han vil samtidig passe sin egen praksis i Østofte, hvorfra han vil køre ud og blandt andet tilse dyrene i Knuthenborg Safaripark.


Samme personale

Som kunder og klienter i de de to klinikker vil der, som allerede bemærket, ikke kunne mærkes nogen forskel.

Den gode kundepleje af både dyr og mennesker vil stadig være i fokus på de to klinikker:

- Selvom der er tale om to store klinikker, har vi altid sat en ære i at have tæt, personlig kontakt med vores kunder, og den service vil folk gerne køre langt for at få, siger Kim Rasmussen.

Annonce

Personalet vil være det samme i de to klinikker. Det drejer sig om 7 dyrlæger, 8 veterinærsygeplejersker/ klinikassistenter plus bag kulisserne både bogholder og rengøringspersonale.

Og helt i front vil kunderne stadig i Dyrlægehuset Nakskov blive mødt af den venligt logrende klinikhund, retrieveren Thor!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE