cookie-og-privatlivspolitik
Kari og Villy Nordeide foran fiskerestauranten ved påsketid - lige før sæsonstart.
Kari og Villy Nordeide foran fiskerestauranten ved påsketid - lige før sæsonstart.
Foto: LR

Extra Posten

God fiskesæson i Langø

Efter en formidabel sommer har Kari og Villy Nordeide lukket Langø Fiskerestaurant ned for vinteren - eller næsten!
03. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Det har været en forrygende første sæson i vores fiskerestaurant. Vi var jo klar over, at der hvor lokale fiskere sælger frisk fisk, vil der også være behov for et spisested, der udelukkende serverer fiskeretter. Og det har vist sig at holde stik. Folk er strømmet til både fra nær og fjern, fortæller Kari.

- Vi har endda tit været nødt til at sige nej til folk, fordi vi ikke havde plads, også selvom de var kørt helt til Langø fra Nykøbing, supplerer Villy Nordeide.

Ud over lokale fra hele Lolland-Falster har også turister på cykler og i biler strømmet til fiskerestauranten, som ligger i et lille gult hus og indendørs er intimt med en stemning som i en privat stue.


Vinter-aktiviteter

Trods sæsonslut satser Villy og Kari på at holde åbent i restauranten en gang om måneden vinteren igennem. Og så vil de servere fisk ad llibitum om lørdagen og invitere på foredrag med mad fra menukort om søndagen. Første åbne weekend i vintersæsonen bliver 2. og 3. november.

Om søndagen vil fløjtenist Verner Nicolet fortælle om sit liv og karriere ved Det kongelige Teater.

Det er en god idé at bestille bord i forvejen. I øvrigt henvises til hjemmesiden langøfiskerestaurant.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her