cookie-og-privatlivspolitik
Lejrchef Michael Fjelde er klatret til tops i campingpladsens nye aktivitetsbane.

2

Billeder

Lejrchef Michael Fjelde er klatret til tops i campingpladsens nye aktivitetsbane.
Foto: Lr

Extra Posten

Godt nyt for Albuens campister

Albuen Strand Camping gennemgår for tiden store og tiltrængte moderniseringer.
09. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

1. marts tiltådte Michael Fjelde som lejrchef på Albuen Strand Camping, og siden er der sket ikke så lidt på campingpladsen, der har plads til 210 telte og campingvogne.

Da Michael og hans kone Vivi flyttede ind i tjenesteboligen på den DCU-ejede campingplads, var der kun ganske få bookinger i kalenderen. I pinsen var pladsen fyldt med mere end 100 telte og campingvogne.

Det rygtes hurtigt i campistkredse, at der er sket ting og sager på pladsen på Sydvestlolland - til den gode side!

På vej ned for at bese pladsens nyeste forbedring, en aktivitetsbane for børn skænket af Isabellafonden, peger Michael rundt på alle de ting, han allerede har fået udbedret. Her er to af pladsens i alt 11 hytter blevet top-renoveret. Dér er en ny bålplads sat op, og ved poolen er et skummelt hegn blevet pillet ned. Oppe i hoverbygningen er Michael ved at indrette ny hyggeafdeling, og foran står der flotte cykler til udlejning.

Der er stadig meget at tage fat på, så Michael og Vivi kommer ikke til at kede sig!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her