cookie-og-privatlivspolitik
Annette kommer til Nakskov for at hjælpe Thi med at lange gratis softice over disken 14. marts.
Annette kommer til Nakskov for at hjælpe Thi med at lange gratis softice over disken 14. marts.
Foto: Arkiv, Jan Knudsen

Extra Posten

Gratis softice i Nygade

Torsdag 14. marts åbner Lydolps Isbar for sæsonen i Nygade i Nakskov.
13. marts 2019 kl. 09:01 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Et af de tydelige tegn på, at foråret er tæt på, viser sig altid i Nakskov den anden torsdag i marts. Den dag åbner Lydolps Isbar nemlig. Uanset om det regner, hagler eller sner - eller mere usandsynligt er solskin.

I år er det 14. marts, og her vil isbarens nye ejere, Thi og Tung Le, være Lydolph-traditionen tro og dele gratis softice ud til alle, som lægger vejen forbi byens populære isbar.

Forløber det, som det plejer, vil der være laaaang kø i Nygade mellem klokken 11 og 18, hvor hundredevis af lækre softice vil blive langet over disken.


Farvel og goddag

- Vi glæder os til at hilse på vores kunder her i Nakskov, siger Thi, som sammen med sin mand Le vil drive isbaren i Nygade. Parret har allerede en isbar i Ringsted, som de købte sidste år af Jørgen Lydolph.

De første dage får Thi og Le hjælp af Annette og Lena, som de har købt isbaren af.

- Lena og jeg vil gerne sige ordentligt farvel til alle de søde og trofaste kunder, som vi har solgt is til gennem de år, vi har været her i Nakskov, siger Annette og slutter:

- Samtidig vil vi gerne hjælpe til, så Thi og Le kommer godt i gang.

Isbaren vil følge de hævdvundne traditioner og sælge mega-store isvafler med fyld af is i 36 forskellige smagsvarianter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her