cookie-og-privatlivspolitik
John Juul har lukket  Harmonien og koncentrerer sig nu om forpagtningen af Vinkælderen.
John Juul har lukket Harmonien og koncentrerer sig nu om forpagtningen af Vinkælderen.
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Harmonien er lukket

Byens hotel er sat til salg, og forpagterparret har valgt at dreje nøglen.
05. august 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

"Hotellet er lukket pr. 12. juli" forkynder en lille seddel klistret op på hoveddøren ind til Hotel Harmonien i Nybrogade i Nakskov.

- Bygningen, som Harmonien ligger i, er sat til salg, så derfor ah vi valgt at lukke hotellet ned, fortæller John Juul, som sammen med sin kone, Dorthe Juul, har forpagtet hotellet og dets restaurant gennem de sidste tre år.

- Det har været ret hårdt at måtte ringe rundt til folk og aflyse deres reservationer af værelser eller bookninger af arrangementer på hotellet i løbet af efteråret, fortæller John Juul.

Hotel Harmonien råder over 34 værelser, som primært har været udlejet på langtidsbasis til håndværkere; men også lokale folk har flittigt brugt hotellet til eksempelvis konfirmationsfester.


Usikkert grundlag

Salget af hotelbygningen har ulmet over længere tid; men for et par uger siden tog forpagterparret den endelige beslutning at lukke Harmonien. Det er simpelthen for usikkert et grundlag at drive virksomhed på, siger John Juul, som ærgrer sig over, at der nu er kommet endnu en tom bygning i Nakskov.

Annonce

Travlt i Vinkælderen

Selvom John og Dorthe Juul har valgt at lukke Hotel Hamonien, kommer de ikke til at kede sig.

Sammen med Peter driver John Vinkælderen på Axeltorv, og her er der masser af gæster. Både til de viseaftener, de jævnligt holder, og til dagligt, hvor folk kigger forbi den hyggelige gårdhave for at få en øl eller et stykke smørrebrød.

John og Peter lejede lokalerne, hvor Vinkælderen har adresse, sidste forår, og så gik de ellers i gang med en gennemgribende istandsættelse af de gamle lokaler.

Vinkælderen åbnede for gæster i sommeren 2018.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE