cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Privat

Extra Posten

Hjemme igen

60'er-bandet Second Hands spillet på torvet i Nakskov lørdag 13. juli.
12. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Nakskov-brødrene Alfred og Asbjørn Date og resten af holdet i 60'er bandet Second Hands glæder sig til koncerten på Axeltorv 13. juli.

- Det er som at være hjemme igen, som Alfred Date udtrykker det.

De tre store B'er fra 60'erne; Beatles, Beach Boys og Bee Gees fylder godt op på Second Hands repertoireliste. Også hits fra Elvis, Procol Harum, Percy Sledge, Ray Charles, Turtels, Monkeys og mange andre er med, når Second Hands besøger torvet i Nakskov.

Alle fem musikere i Second Hands begyndte at spille i 60'erne. Guitaristen Leif Jensen var i gang allerede i 1958. For brødrene Alfred og Asbjørn Date var det stærke og mangfoldige musikliv i Nakskov, der var alt afgørende for deres interesse for musik. Alfred Date hoppende i 1963 med på pigtrådsbølgen i det lokale orkester The Hands. Og lillebror Asbjørn Date fik gang i basspillet i 1969 i Nakskov-bandet Heaven.

I Second Hands, der selvfølgelig har navn efter Alfreds første band The Hands, har de fem fundet sammen med 60'erne som musikalsk fællesnævner. Ud over gode, dansevenlige 60'er hits, så handler det om at havde det sjovt. Så lørdag den 13. fra klokken 11 er der lagt op til festlige genhør med solide tophits.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her