cookie-og-privatlivspolitik

Extra Posten

Hvem skal være Årets ildsjæl?

Lolland Kommune efterlyser forslag til, hvem der skal tildeles titlen, Årets ildsjæl 2018.
17. august 2018 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hvem skal være Årets ildsjæl 2018?

FrivilligCenter Lolland i Lolland Kommune efterlyser emner til Årets ildsjæl 2018. Kåringen finder sted 21. september i Maribo.

Emner til hæderen er personer, som gennem frivilligt arbejde og store engagement har fortjent at blive hædret for sin frivillige indsats for at hjælpe andre mennesker.

Folk, der gerne vil pege på en kandidat, skal i en mail begrunde, hvorfor vedkommende fortjener titlen som Årets iildsjæl 2018. Mailen sendes til kontakt@frivilliglolland.dk senest 10. september.

Det er vigtigt, at de der indstiller en person, gør sig umage med at beskrive flest mulige eksempler på kandidatens ekstraordinære indsats, og vigtigt er det også, at vedkommende deltager ved kåringen.

Årets ildsjæl er en hyldest til de frivillige af de frivillige. Komiteen for udvælgelse af Årets ildsjæl 2018 er sammensat af repræsentanter for sidste års vinder fra Aktivitegsgruppen på Bangshavecentret, FrivilligCenter Lolland og Kultur, Fritid & Borgerservice.Enhver person i Lolland Kommune, som gør en indsats for at hjælpe andre mnenneskert, kan nomineres.

Ved arrangementet 21. september vil Henrik Svenakær underholde med en magisk peptalk og nogle relevante indspark. Derudover vil der være oplæg om Persondataloven, og ikke mindst sjove og lærerige workshops.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce