cookie-og-privatlivspolitik
Sidste åbningsdag i Hvidt & Frit er 20. december, lyder det fra Erik Hansen (tv) og Erik Johansen, som netop har solgt butikken.
Sidste åbningsdag i Hvidt & Frit er 20. december, lyder det fra Erik Hansen (tv) og Erik Johansen, som netop har solgt butikken.
Foto: Lr

Extra Posten

Hvidt & Frit er solgt

Erik Hansen og Erik Johansen afvikler deres hvidevareforretning på Østre Boulevard i Nakskov efter 10 gode år.
09. december 2019 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Egentlig havde de to gange Erik, 67-årige Erik Hansen og 63-årige Erik Johansen, kun regnet med at drive forretning sammen i omkring fem år, da de i 2009 i fællesskab åbnede hvidevarebutikken "Hvidt & Frit".

Men der skulle gå 10 fantastiske år, som de begge udtrykker det her i december 2019, hvor de har solgt deres fælles forretning for at forlade arbejdsmarkedet.

Det er omkring et halvt år siden, at de satte forretningen til salg, og nu har en interesseret køber taget over.


Pension og efterløn

Egentlig kunne de to forretningspartnere godt have tænk sig at fortsætte med at sælge komfurer, kummefrysere og vaskemaskiner, men "unge" Eriks dårlige knæ har nu sat en stopper for de hvide og frie drømme.

Erik Johansen, 63 år, går sandsynligvis snart på efterløn, mens Erik Hansen på 67 år allerede er folkepensionist. Begge glæder de sig til en tilværelse, hvor der bliver mere tid til familie og fritidsinteresser.

Det er Jan Jeppesen fra Punkt 1, som har købt varelageret og goodwill fra Hvidt & Frit.

Butikslokalerne er ejet af O. J. Møbler.

Der kommer ikke fremover til at være salg af hvidevarer fra matriklen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her