cookie-og-privatlivspolitik
Der var fyldt godt op, da Thomas Evers Poulsen og Christina Hembo gæstede Nakskov Teatersal i sidste uge.

2

Billeder

Der var fyldt godt op, da Thomas Evers Poulsen og Christina Hembo gæstede Nakskov Teatersal i sidste uge.
Foto: privat

Extra Posten

I dansen og glædens tegn

Fra Pia Møller, Nakskov Specialoptik, har avisen modtaget nedenstående.
22. november 2019 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

175 glade og forventningsfulde kvinder (og mænd) var klar i Nakskov Teatersal onsdag 13. november klokken 19, da Nakskov Specialoptik var vært for et dobbeltforedrag om smykker, dans og livets andre små finurligheder. Eventet var stablet på benene i samarbejde med Jyske Bank Nakskov, Tropehuset Nakskov, Dannemare Forsamlingshus og Frederiksdal Kirsebærvin.

På plakaten var blandt andet iværksætter og designer, Christina Hembo, som nu i over 15 år har brændt for at fremstille luksuriøse ure og smykker. Christinas virksomhed er hendes hjertebarn, og det er et barn, der virkelig har haft vokseværk! Virksomheden i designeres eget navn, Christina Jewelry & Watches, omfatter 250 danske forhandlere og eksport til flere andre lande. Christina kan sågar bryste sig af at være "kongelig hofleverandør", idet virksomheden har leveret specialdesignede ure til flere medlemmer af det danske kongehus. Herudover er Christina Hembo efterhånden gået hen og er blevet lidt af en TV-personlighed, siden hun medvirkede Vild med dans i 2010, hvor hun fik en 3. plads sammen med dansepartner Thomas Evers Poulsen.

Aftenens andet hovednavn var netop tidligere professionel danser og Vild med dans-deltager Thomas Evers Poulsen. I 2005, da Vild med dans løb over de danske TV-skærme i bedste sendetid for første gang og tog hele Danmark med storm, vandt Thomas samtidig alles hjerter, da han vandt programmet sammen med skuespiller Mia Lyhne. Siden da har Thomas underholdt fredag efter fredag i det populære TV-program som både professionel danser og som en del af det famøse dommerpanel. Når Thomas ikke er med i Vild med dans, har han fuld gang i karrieren, der blandt andet byder på sang og musik, egen blog, forfatterskab til bogen "Vild med stiletter: Og kunsten at kunne få kvinder til alt", foredrag, konferencer og meget mere.


Fælles turnevirksomhed

Christina og Thomas har de seneste år turneret Danmark rundt med deres populære foredrag med sjove historier og fortællinger fra deres respektive liv både professionelt og personligt, og de to er gået hen og er blevet et godt makkerpar. Deres foredrag i Nakskov Teatersal var både personligt, vedrørende, humoristisk, alvorligt og alt i alt ganske underholdende. Publikum var underholdt fra start til slut, og naturligvis stillede både Christina og Thomas gladeligt op til fotografier og autografer efter foredraget.

Publikum blev desuden forkælet med adskillige præmier fra Christina Jewelry & Watches, bobler fra Frederiksdal Kirsebærvin, lette anretninger fra Dannemare Forsamlingshus og en smuk sceneudsmykning leveret af Tropehuset Nakskov. Stemningen og humøret var i top.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her