cookie-og-privatlivspolitik
En rytter er efter 15 kilometer tilbage ved vendepunktet i Birket. Fra sidste års løb.
En rytter er efter 15 kilometer tilbage ved vendepunktet i Birket. Fra sidste års løb.
Foto: Privat

Extra Posten

I hvor god form er du egentlig?

Hvor hurtigt kan du cykle? Er du i god træning efter sommerferiens cykeltur? Kom og prøv dig selv af på en 30 kilometer-enkeltstart.
30. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Har du en cykel og en cykelhjelm, kan du afprøve dine kræfter og din udholdenhed tirsdag 6. august klokken 18, hvor Nakskov Cykle Club er arrangør af en 30 kilometer-enkeltstart for motionister.

Enkeltstarten er også diplomkørsel til Danmarksdiplom, hvilket vil sige, at rytterne kan erhverve et guld-, sølv- eller bronzediplom afhængig af, hvor hurtigt de har kørt enkeltstarten.

Køretiderne er alders- og kønsbestemt.

En damerytter på 35-42 år må bruge max. 56 min. for at få gulddiplom, og henholdsvis 61 min. og 66 min. til sølv- og bronzediplom.

En herrerytter i tilsvarende aldersklasse må bruge max. 51, 56 og 61 min. på at køre de 30 kmilometer for at erobre guld-, sølv-  og bronzediplom.

Løbet har start og mål i Vester Karleby ved krydset Nakskovvej/Mejerivej, ca. 4 km nord for Nakskov. Ruten er på Nakskovvej og Bandholmvej mellem Vester Karleby og Birket, hvor der er vendepunkt - altså en ud-hjemrute, som er perfekt til en enkeltstart.

Der er tilmelding på dagen mellem klokken 17 og 17.45. Første start er klokken 18. Rytterne bliver sendt af sted med ét minuts mellemrum i den rækkefølge, de er tilmeldt.

Det er ganske gratis at deltage.

Der er ikke mulighed for at tilbyde omklædnings- og badefaciliteter, så deltagerne må tage en skiftetrøje med.

Det er en god idé at komme i god tid, så man kan nå at varme godt op.

Cykelhjelm er obligatorisk.Tristyr og styrbøjle er tilladt, da det er enkeltstart. Man skal fylde 15 år i dette kalenderår for at kunne deltage.

Mere info på www.nakskov-cc.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her