cookie-og-privatlivspolitik
Halinspektør i Nakskov Idrætscenter Morten Ahlefeldt Hansen giver seks rundvisninger i centret i anledning af 40 års jubilæet. Rundvisningen kommer dog ikke op på taget.
Halinspektør i Nakskov Idrætscenter Morten Ahlefeldt Hansen giver seks rundvisninger i centret i anledning af 40 års jubilæet. Rundvisningen kommer dog ikke op på taget.
Foto: Claus Hansen/arkiv

Extra Posten

Idrætscenter fejrer 40 år

Fire forrygende 40års dage inviterer Nakskov Idrætscenter til i anledningen af anlæggets 40års fødselsdag.
29. august 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Nakskov Idrætscenter fejrer sin 40års fødselsdag med fire forrygende 40års dage.

Fra 5.-8. september bydes der på et hav af forskellige aktiviteter.

Blandt andet giver halinspektør i Nakskov Idrætscenter Morten Ahlefeldt Hansen seks rundvisninger i centret i anledning af 40 års jubilæet. Rundvisninger der kommer rundt på hele området.

I alle fire dage vil det være muligt for at få store fødselsdagsrabatter på de mange abonnementer der er i svømmecenteret


Gratis adgang

Der vil alle fire dage være gratis adgang til svømmecenteret, som i denne periode har helt normale åbningstider.

Cafeen i Nakskov Idrætscenter er også i fødselsdagshumør og giver 10 procent på alle madvarer alle fire dage.

Der er masser af gratis aktiviteter, nogle kræver tilmelding andre gør ikke, kig ind på centrets hjemmeside www.nakskovic.dk for at se alle detaljerne.

Man kan også prøve om et af de to nye hold er noget for en Tossede tøser eller Mandhørm bliver præsenteret torsdag og fredag.

Nakskov Idrætscenter Nakskov Idrætscenter er med sine godt 10.000 kvm, et rigtigt stort hus, og i anledningen af den store fødselsdagsfest, vil der blive mulighed for at få en rundvisning ipå hele området.

Halinspektør Morten Ahlefeldt Hansen viser rundt på det store område seks gange i løbet af dagene. Der er begrænset antal pladser på rundvisningen og derfor er tilmelding i receptionen eller på 54 92 72 60 nødvendig.


Fritidsfestival og lopper

Weekenden byder på stort sensommer loppemarked og fritidsfestival.

Lørdag 7. september er der stort loppemarked i idrætscenteret fra klokken 11-15. Hvor det forventes at hal 1 bliver fyldt med stande og et hav af lopper.

Søndag 8. september, der er den rigtige fødselsdag, genopliver man Fritidsfestivalen.

Fra klokken 10-16 vil der være opvisninger og mulighed for at prøve en masse idrætsgrene og andre aktiviteter i såvel idrætscenteret, gymnastikcenteret som i svømmecenteret.

Det vil under de fire dage også være muligt, at få et lille tilbageblik på Nakskov Idrætscenters historie på en lille historisk udstilling i caféen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her