cookie-og-privatlivspolitik
Henning Ebbe (til højre), Nakskov Håndboldklubs formand, blev hædret med Initiativprisen, som her overrækkes af Søren Gertsen, præsident for Lions Nakskov.
Henning Ebbe (til højre), Nakskov Håndboldklubs formand, blev hædret med Initiativprisen, som her overrækkes af Søren Gertsen, præsident for Lions Nakskov.
Foto: Privat

Extra Posten

Initiativpris til håndboldformand

I sidste uge uddelte Lions Nakskov årets Initiativpriser. Den ene gik til NHs formand gennem næsten 20 år, Henning Ebbe.
26. november 2019 kl. 07:00

Annonce

Så vidt vides har Henning Ebbe aldrig udfoldet sig på en håndboldbane. Til gengæld har han brugt tid og energi uden for banerne i Nakskov Håndboldklub siden 1974. Først som træner og holdleder, en periode på ni år som medlem af Dansk Håndboldforbund og siden 2000 som aktiv og værdsat formand for Nakskovs håndboldspillere.


Fornem pris

For denne indsats blev Henning Ebbe i sidste uge hædret med den ene af de to Initiativpriser, som Lions Nakskov hvert år uddeler til en person eller en forening, som har gjort en særlig indsats i lokalområdet.


Penge til nye mål

Med prisen følger 10.000 kroner, som den beskedne håndboldformand har valgt skal bruges til mål, som skal stilles op på de to sandbaner, NH har søgt fondsmidler til og nu er i gang med at etablere ved Nakskov Idrætscenter, så medlemmerne fremover kan spille strandhåndbold, en sportsgren, som bliver mere og mere populær.


Ydmyg modtager

Henning Ebbe var meget beæret over at modtage den fornemme pris for sin næsten 50 år lange indsats i Nakskov Håndboldklub - selvom han ikke er meget for sådan at blive fremhævet. Selvom de 10.000 kroner er doneret til Henning Ebbe personligt, har han valgt at de skal komme alle NHs medlemmer til gode.

Årets anden Initiativpris på 3.000 kroner havde Lions Nakskov valgt at skænke til Lykkeligaen under Ravnsborg Håndboldklub.

Læs mere om dette på side 38KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her