cookie-og-privatlivspolitik
Så er Fatema og Anders Rasmussen (forrest) igen klar til at servicere kunderne i Intersport sammen med Niklas Jørli og Cecilia Mlynek.
Så er Fatema og Anders Rasmussen (forrest) igen klar til at servicere kunderne i Intersport sammen med Niklas Jørli og Cecilia Mlynek.
Foto: Lr

Extra Posten

Intersport Nakskov version 2.0

Intersport i Nygade i Nakskov er genåbnet under ny selskabsform, som ruster butikken bedre til fremtiden.
18. oktober 2019 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

I et par uger var de dystre fremtidsudsigter, at Nakskov slet ingen sportsforretning skulle have. Sportmaster meldte allerede i sommer, at butikken i gågaden ville lukke. Og i slutningen af september rullede Intersport metalgitrene ned for vinduerne og meddelte kortfattet, at butikken ville være lukket i nogle uger på grund af omstrukturering.

I byen gik rygterne om, at Intersport var gået konkurs, at butikken var overtaget af et større selskab og allerværst, at butikken slet ikke ville åbne igen.

Men det gjorde den - og det endda stadig med de samme ejere bag, nemlig Fatema og Anders Rasmussen.


Frivillig konkurs

- Vi kunne ikke drive forretningen videre som hidtil, så man kan godt sige, at der var tale om en ufrivillig frivillig konkurs, erkender Fatema Rasmussen og fortælle videre om, hvordan hendes mand, Anders, og hun i flere år har drømt om at stifte et selskab sammen med nogle andre, så deres forretning kunne være bedre rustet til de svære vilkår, som gælder for sportsbutikker i dag over hele landet - ikke mindst på grund af en støt voksende nethandel på området.


Nyt selskab

- Vi har nu stiftet et nyt selskab sammen med to større Intersport-butikker på Sjælland, fortæller Anders Rasmussen - dog uden at ville afsløre, hvilke samarbejdspartnere der konkret er tale om.

Ægteparret er stadig ejere af Intersport i Nakskov, og sammen med de to andre butikker har de dannet et anpartsselskab, som fælles ejer alle tre butikker.

- Det gør os stærkere og åbner nogle nye muligheder, blandt andet at vi kan udvide vores varesortiment. Der vil være mærket, som vi kan få på hylderne, fordi vi nu kan aftage større partier sammen med vores samarbejdspartnere, forklarer Fatema Rasmussen.


Hurtig beslutning

Intersport åbnede igen lørdag 12. oktober, og kunderne strømmede til.

- Vi tog beslutningen om at åbne igen dagen før, da vi havde fået vores nye CVR-nummer. Og det var en fantastisk oplevelse. Vores kunder var helt utroligt søde. Nogle havde gaver og kager med. Det var det hele værd, selvom det har været et par hårde uger at komme igennem, siger Anders.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce